ECRINAL

Ecrinal nagelproducten bevatten de meest effectieve ingrediënten die het meest geschikt zijn om “gebrekkige” nagels te herstructureren en groei te stimuleren. Alle Ecrinal producten bevatten gegarandeerd geen tolueen, formaldehyde, aceton noch prarabenen.

Ecrinal Nagelverzorging

creme-fortifiante-432x580Ecrinal Versterkende Nagelcrème
bevordert de groei van broze, brekende, gespleten, geribde, zwakke en afgebeten nagels. Voor brekende, gespleten, zwakke, afgekloven nagels. Verrijkt met ANP®, doelgerichte Methiosil® Nanosferen en Provitamin B5. Hydrateert, voedt en verstevigt de nagels. Bevordert zijn buigzaamheid en weerstand. Stimuleert de groei. Bevat Lipesters® van Zijde die de nagels beschermen tegen microbe aanvallen.
Klik hier om de Akileïne producten te bestellen


durcisseur-vitaminé-432x580Ecrinal Vloeibare Nagelverharder
met Silicium, Provitamin B5, Lipesters van zijde®. De gevitamineerde verharder, verhardt en verstevigt zwakke nagels en beschermt de nagels tegen microbe aanvallen. Bevordert de groei en geeft weerstandvermogen aan de nagels. Kleurloos en onzichtbaar.
Klik hier om de Akileïne producten te bestellen

 

dissolvant-432x580Ecrinal Nagellak Remover op basis van Lipesters van zijde®, Calendula-olie-complex (beschermt en verzacht) en Ricinusolie (bevordert de nagelgroei). Verwijdert zacht ieder spoor van nagellak. laat een voedende en beschermende film achter op de nagels. Gegarandeerd zonder aceton.

Klik hier om de Akileïne producten te bestellen

 

 

 

vernis-amer1-432x580Ecrinal Bittere Nagels, stopt nagelbijten. Op basis van Bitrex® (extreem bittere smaak) voorkomt of stopt het nagelbijten en bijten op de huid rondom de nagels (kans op infectie of lelijke nagels) en duimzuigen. Volledig onzichtbaar, watervast en geeft geen gewenning. Te gebruiken vanaf 30 maanden.
Klik hier om de Akileïne producten te bestellen

 

anti-stries-432x580Ecrinal Basisnagellak anti-strepen – Basecoat met Silicium in hoge concentratie, Gingko Biloba en olie van de Siberische spar: minerale deeltjes die groefjes vullen en bestanddelen die het verouderen van de nagels tegengaan. Voor zwakke nagels met groefjes, ontstaan door fysische of chemische oorzaken of voor een natuurlijke gemaquilleerde nagel. Maakt het nageloppervlak glad en geeft een dekkende laag die de nagels beschermt tegen geel worden door kleurlakken. Verfraait en geeft een natuurlijk en verzorgt uitzicht aan de nagels.
Klik hier om de Akileïne producten te bestellen

durcisseur-brillant-432x580Ecrinal Nagellak Verharder – Topcoat verrijkt met Silicium en Methionine®. Voor zachte, broze nagels en om nagels mooier te maken. Verhardt de nagel en verhoogt de weerstandskracht. Is een doorzichtige kleurloze, glanzende nagellak om de nagels natuurlijk mooier te maken. Kan direct op de nagel aangebracht worden voor een zeer mooie glans, maar ook op gekleurde nagellak om voor te zorgen dat de lak langer houdt.
Klik hier om de Akileïne producten te bestellen