DIGI-GEL hulpmiddelen

Digi-Tube Plus, een huidvriendelijk teensokje wat wordt toegepast voor algemene pijnvermindering door frictie en druk aan de tenen. Verminderd de vorming van littekenweefsel en helpt bij keratolytische afwijkingen en teenstandproblemen. Gemaakt van polymeer-gel per stuk verpakt en ca. 15 cm lang en op elke de gewenste lengte te knippen. Verkrijgbaar in de maten small – medium en large.
Digi-Teenkap, een halflang buisje van tricotstof met ingelegd buisje polymeergel welke om de teen kan worden geschoven om zo de druk van de pijnplek te verminderen, deze buisjes hebben een vaste lengte en zijn verpakt per 2 stuks, verkrijgbaar in de maten small- medium en large.
Digi Tip-Teenkap, halflang buisje van tricotstof welke aan de voorzijde is gesloten en voorzien van een polymeer geldot om de frictie en druk rond de teentoppen weg te nemen, verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Verpakt per 2 stuks.
Digi-Strip Plus, een huidvriendelijk teensokje van ca. 16 cm lang met een ingelegde strip van polymeergel om de druk aan 1 zijde weg te nemen. Op elke gewenste te maat te knippen. Verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Verpakt per stuk.
Digi Teenkussen, een buisje van tricotstof met een 2 mm dikke polymeer geldot, voor het verminderen van pijn en druk en de frictie bij hamertenen, klauwtenen, en diverse andere pijnoorzaken aan de tenen.
Teenkap beschermer, teenkap met gesloten voorzijde. Neemt de druk rondom de teen weg en beschemt de voorzijde.